Wilt u uw steentje bijdragen in de Hoeksche Waard? Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers.

Meer weten

Aanmelden & info

Datum & tijd
vrijdag 08 mei
20.00 uur / 22.00 uur
Locatie
Bijlschool Oud-Beijerland (locatie Up Social Club)
Johan Cruijfplein 14, Oud-Beijerland
Toegang*
€ 7,00 pp
* Ter plaatse contant te betalen

Beijers Filmhuis presenteert: ‘The Mule’- geannuleerd

Thema Cultuur & Ontmoeting

Beijers Filmhuis presenteert: ‘The Mule’.

Earl Stone, een eenzame man van in de tachtig, is failliet en genoodzaakt zijn bedrijf te sluiten. Hij krijgt een baan aangeboden waar hij alleen voor hoeft te rijden, een simpel baantje, maar buiten Earl’s weten om heeft hij zich aangeboden als drugskoerier voor een Mexicaans drugskartel.

Hij doet het goed, zelfs zo goed dat zijn ladingen exponentieel toenemen en Earl een handlanger krijgt toegewezen. Hij is niet de enige die Earl in de gaten houdt; Earl staat ook op de radar van DEA-agent Colin Bates. Zelfs als zijn geldproblemen tot het verleden behoren, achtervolgen de fouten hem die hij in zijn verleden heeft gemaakt. Het is onzeker of hij zijn fouten op tijd kan rechtzetten, de autoriteiten en het drugskartel zitten hem op de hielen.

The Mule is een verfilming van een waargebeurd verhaal, waarin een 90-jarige man voor een drugskartel gaat werken als koerier (mule betekent koerier) en dus drugs vervoert. In eerste instantie wil hij eenmalig rijden, maar verschillende gebeurtenissen zorgen ervoor dat hij vast komt te zitten in het circuit, waar hij niet meer uit kan komen.

De voorstelling begint om 20.00 uur; zaal open om 19.30 uur.

Kaartjes voor de voorstelling zijn in de voorverkoop verkrijgbaar op maandag t/m donderdag van 09.00-12.00 uur bij de receptie van Welzijn HW in De Lindenhoeve. Kaartjes zijn ook zolang de voorraad strekt vanaf een half uur voor de voorstelling verkrijgbaar aan de zaal. De toegang kost € 7,-. Gelieve zoveel mogelijk gepast te betalen. De consumpties bij de bar indien mogelijk graag afrekenen met kleingeld. 

Reserveren is niet mogelijk. Er zijn maximaal 50 zitplaatsen.

Sociaal Werker (Korendijk/Oud-Beijerland)

06-33189166 lokaal tarief

Arianne Vermeulen - Sociaal Werker (Korendijk/Oud-Beijerland)