Wilt u uw steentje bijdragen in de Hoeksche Waard? Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers.

Meer weten

Aanmelden & info

Datum & tijd
woensdag 25 september
19.00 uur / 20.30 uur
Locatie
Dorpshuis De Swaensvoet
Marktveld 9, Nieuw-Beijerland

kinderkleding- en speelgoedbeurs

Thema Overig

Baby, kleuter en tienerwinterkleding te koop van maat 74 tot en met 182. De verkoop van kinderkleding werkt met lijsten die u vooraf kunt ophalen.

Woensdag 25 september is in Dorpshuis de  Swaensvoet de verkoop van winterkinderkleding van maat 74 tot tn met 182. Ook sportkleding en sportartikelen en baby- en kinderartikelen zoals buggy's, campingbedjes, fietsen en autostoeltjes kunt u hier vinden. Speelgoed zoals loopauto's. driewielers, rollerskates, skeelers, dvd's, cd's, boeken, poppen en lego. steeds weer een verrassing wat er aangeboden wordt en zeker de moeite waard om te komen kijken. 

Kleding en speelgoed aanbieden kan ook, hiervoor kunt u bellen met Brigitte Luitwieler tussen 18.00 en 21.30 uur of mailen naar bluitwieler.bl@gmail.com. Dan krijgt u een lijst met een persoonsgebonden nummer voor deze beurs. de artikelen moeten schoon en bruikbaar zijn en voorzien van de voorgeschreven informatie: uw persoonsgebonden nummer, volgnummer, omschrijving, maat en verkoopprijs.

Het inleveren van kinderkleding en speelgoed kan woensdag 25 september van 14.00 tot 15.30 uur. De kosten zijn 0,07 cent per artikel en van de opbrengst wordt 12% in rekening gebracht voor de organisatiekosten van de kledingbeurs.Het afrekenen en ophalen van de resterende artikelen is van 22.00 tot 22.15 uur.