Wilt u uw steentje bijdragen in de Hoeksche Waard? Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers.

Meer weten

Aanmelden & info

Datum & tijd
donderdag 04 november
16:00 uur / 18:30 uur
Locatie
HW Wonen (De Vliet)
Lamborghinilaan 4, Oud-Beijerland

Maatschappelijke Beursvloer

Thema Educatie & Informatief & Ontmoeting

Op 4 november organiseert de Hoeksche Waardse Uitdaging na 6 jaar (en een pandemie) weer een Maatschappelijke Beursvloer in de Hoeksche Waard.

“Op de maatschappelijke Beursvloer bieden we maatschappelijke organisaties en bedrijven de kans om iets voor elkaar te betekenen.”, vertelt Linda Sanders, manager van de Hoeksche Waardse Uitdaging. “Knelpunten van verenigingen en stichtingen op het gebied van Menskracht, Materialen en Middelen worden door het bedrijfsleven opgelost met gesloten beurs. In één of twee uur tijd onderhandelen ze samen over vraag en aanbod. Verenigingen en stichting bieden op hun beurt een tegenprestatie die past bij het karakter van hun vereniging en de match met het betreffende bedrijf.”

De Maatschappelijke Beursvloer vindt plaats op donderdag 4 november, in het gebouw van HW Wonen aan de Lamborghinilaan 4 in Oud-Beijerland, van 16:00 uur tot alle mogelijke matches gemaakt zijn.

Programma:

16.00 uur Ontvangst bij HW Wonen.

16.20 uur Uitleg Beursvloer door dagvoorzitter Arie Janson.

16.30 uur Opening door wethouder Paul Boogaard.

18.00 uur Afsluiting met gongslag en borrel met muziek

18.15 uur Bekendmaking aantal matches en maatschappelijke waarde door Notaris Remco van der Kuijp

Wilt u meedoen? Dan moet u zich aanmelden en dat kan op https://hoekschewaardseuitdaging.nl/beursvloer. Wilt u meer informatie? Mail dan info@hoekschewaardseuitdaging.nl, of bel 06-53697475.