Wilt u uw steentje bijdragen in de Hoeksche Waard? Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers.

Meer weten
  • 06-11-2018
  • Corine Velthuyzen

10 November - Dag van de Mantelzorg

Op 10 november 2018 is de Dag van de Mantelzorg. In de Hoeksche Waard willen we daarom alle mantelzorgers in het zonnetje zetten. U kunt zich nog inschrijven voor 10 november in Zuid-Beijerland. Er is nog plek voor enkele personen dus meld je snel aan!

Op 10 november 2018 is de Dag van de Mantelzorg. In Hoeksche Waard willen we daarom alle mantelzorgers in het zonnetje zetten. Voor alle mantelzorgers uit Hoeksche Waard is er op 3 en 10 november een gezellige middag georganiseerd. 

In de Hoeksche Waard wordt deze dag namens de vijf gemeenten georganiseerd door MEE Plus Zuid-Hollandse Eilanden. Zij doet dit in samenwerking met Zorgwaard. Het is een gezellige middag waar  mantelzorgers even tijd hebben voor zichzelf en kennis kunnen maken met andere mantelzorgers.

Twee locaties

Vanwege het groot aantal mantelzorgers die er zijn in de Hoeksche Waard wordt de Dag van de Mantelzorg twee keer gehouden. De eerste keer was afgelopen zaterdag 3 november in Streona (Strijen) en de tweede keer is a.s. zaterdag 10 november in de Eendrachtshoeve (Zuid-Beijerland). Beide dagen zijn identiek qua opzet met live muziek, een workshop ‘Klein geluk voor de mantelzorger’ en een High Tea. 

U kunt zich nog inschrijven voor 10 november in Zuid-Beijerland. Er is nog plek voor enkele personen dus meld je snel aan! U kunt zich inschrijven bij MEE Plus Zuid-Hollandse Eilanden.

Mantelzorgers die ingeschreven staan bij MEE Plus Zuid-Hollandse Eilanden krijgen per post een uitnodiging. Bent u óók mantelzorger, maar staat u nog niet ingeschreven bij MEE? Neem dan contact met ons op en meld u alsnog aan. Dit kan via telefoonnummer 0181 33 35 07 of door te mailen naar servicebureau@meeplus.nl.  U kunt dan deelnemen aan de Dag van de Mantelzorger, maar ontvangt ook  3x per jaar het Mantelzorgmagazine, en krijgt het aanvraagformulier voor de Blijk van Waardering.