Wilt u uw steentje bijdragen in de Hoeksche Waard? Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers.

Meer weten
  • 28-03-2019

Hoeksche Huiskamer opent op 2 april haar deuren in Westmaas

Op dinsdag 2 april kunnen mensen ook in Westmaas naar een Hoeksche Huiskamer. In de sfeervolle ruimte van verenigingsgebouw De Munnik kunnen oudere mensen op dinsdagen van 10:00 tot 16:00 de dag met elkaar doorbrengen in een huiselijke en warme sfeer. Zij worden verwelkomd door de vrijwilligers die zorgen dat ze zich er thuis voelen en regelmatig worden er leuke activiteiten georganiseerd.

De Hoeksche Huiskamers worden gecoördineerd door Marcella Boet van Welzijn Hoeksche Waard: “We zijn heel blij dat we nu al op vier plaatsen deze vorm van dagbesteding kunnen bieden.”, vertelt Marcella. “In Puttershoek zijn we zelfs op twee dagen geopend, daar groeide het aantal bezoekers op de maandag binnen een paar maanden naar rond de dertig. We zijn blij dat we nu voldoende vrijwilligers hebben om er ook op donderdag open te zijn. Met deze nieuwe uitbreiding in Westmaas op dinsdag, hebben we in dit gebied al op 3 dagen een Hoeksche Huiskamer.”

Wilt u meer weten, of wilt u vrijwilliger worden bij een Hoeksche Huiskamer? Mail dan naar: m.boet@welzijnhoekschewaard.nl, of bel ons!