Wilt u uw steentje bijdragen in de Hoeksche Waard? Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers.

Meer weten
  • 06-01-2022
  • Ria Folkertsma

Meld je aan voor de Nationale Vrijwilligersprijzen 2022

Of je nu een lokale of landelijke organisatie bent: Iedereen die meedoet dingt mee naar DE hoofdprijs van 15.000 euro. Er valt dus écht iets te winnen en dat maakt het wel extra spannend. Net als vorig jaar doe je mee door een korte vlog in te sturen. Dit kan tussen 1 januari en 15 maart 2022 op www.vrijwilligersprijzen.nl.

Een BN’er bij jou aan de slag

Uit alle inzendingen selecteert een selectiecommissie vijf genomineerden. Zij gaan door naar de volgende ronde waarin zij samen de strijd aan gaan om de hoofdprijs binnen te halen en heel veel PR aandacht! Want de arena is dit jaar een online programmareeks waarin vijf Bekende Nederlanders als vrijwilliger aan de slag gaan bij de vijf genomineerde vrijwilligersorganisaties.

Online TV-uitzendingen

De BN’ers worden met camera op de voet gevolgd in hun ontdekkingstocht naar het reilen en zeilen van de organisatie. Ze moeten gewoon meedoen en meehelpen resultaten te boeken. Er kan natuurlijk van alles misgaan of juist heel veel goed. De kijker kijkt mee door de ogen van de BN’er en leeft zich in hoe het is om als vrijwilliger (bij jouw team?) te starten. En om te laten zien hoe hardcore vrijwilligerswerk is en hoe gaaf!