Wilt u uw steentje bijdragen in de Hoeksche Waard? Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers.

Meer weten

Aanmelden & info

Datum & tijd
dinsdag 01 september
9.30 uur / 11.00 uur
Locatie
De Drie Lelies Puttershoek
Narvikstraat 1, Puttershoek
Toegang*
€ 2,50 pp
* Ter plaatse contant te betalen

Zoete Inval, dinsdagmorgen

Thema Ontmoeting

De Zoete Inval is een ontmoetingsochtend voor ouders. verzorgers, opa's en oma's met hun (klein)kinderen van 0 tot 4 jaar. De Zoete Inval heeft veel verschillend speelgoed voor de kleine gasten waar zij onder toezicht van hun ouders mee kunnen spelen. De gastvrouwen hebben roosvicee voor de kinderen en koffie en thee voor de ouders.

 

De Zoete Inval is een speelochtend voor (jonge) ouders en hun kinderen, ook voor opa's en oma''s met hun kleinkinderen. Het is een open inloop op de dinsdag- en donderdagochtend in De Drie Lelies in Puttershoek.

De Zoete Inval is gesloten tijdens de basisschoolvakanties.  

Voor de kinderen zijn het vaak de eerste speelervaringen met leeftijdgenootjes. De ouders zitten rondom de speelplek zodat zij goed kunnen zien wat de kinderen doen, maar zij hebben ook alle gelegenheid om met elkaar ervaringen uit te wisselen.

De gastvrouwen van de Zoete Inval zorgen voor roosvicee voor de kleine gasten en er is koffie of thee voor de ouders/verzorgers.

De bijdrage voor 1 ochtend is 2,50 voorde ouders en 0,50 cent voor het kind (inclusief drinken).

Voor meer informatie kunt u bellen naar Evelyn Sint Nicolaas, tel. 078 676 6016.

Coronamaatregelen: wij vragen u mee te doen aan de gezondheidscheck, uw handen te desinfecteren en 1,5 meter afstand te hanteren.