Wilt u uw steentje bijdragen in de Hoeksche Waard? Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers.

Meer weten

Over welzijn Hoeksche Waard

met elkaar, voor elkaar

Welzijn Hoeksche Waard werkt aan sociaal vitale kernen waarin iedereen mee kan doen. Welzijn Hoeksche Waard inventariseert vragen van inwoners, brengt initiatieven van inwoners en organisaties bij elkaar en ondersteunt degenen die dat willen en nodig hebben. We weten wat er leeft en speelt in de dorpen en spelen daar op in. Samen willen wij ervoor zorgen dat iedereen mee kan doen in de Hoeksche Waard!

Met elkaar, voor elkaar

We gaan uit van de kracht en mogelijkheden van mensen. Ons startpunt is altijd wat iemand wél kan en niet wat niet (meer) gaat. Kan iemand het niet (meer) alleen dan is er samen met anderen vaak heel veel mogelijk. We zijn er voor ieder die dat wil en onze speciale aandacht gaat uit naar mensen waarvoor het niet (meer) vanzelfsprekend is om mee te kunnen doen in de maatschappij.

Wij kunnen dat werk niet doen zonder de ruim 600 vrijwilligers die zich met ons inzetten voor deze doelgroepen. Mensen die midden in het leven staan, initiatieven starten en activiteiten organiseren. Voor hen hebben wij een vrijwilligersbeleid waarin is vastgelegd hoe wij met onze vrijwilligers willen samenwerken, wat wij voor hen doen om hun belangrijke werk mogelijk te maken en waar ze terecht kunnen als er een confict ontstaat. Dit vrijwilligersbeleid is via onderstaande knop in zijn geheel na te lezen.

Maak kennis met ons team

Over Welzijn Hoeksche Waard

Welzijn Hoeksche Waard is een stichting zonder winstoogmerk. 

Op dit moment werken er 36 mensen voor de verschillende diensten die wij bieden in de Hoeksche Waard. Daarnaast zijn er regelmatg stagiaires die onderzoek doen, of meewerken in de organisatie.

De stichting wordt geleid door een directeur-bestuurder. Per 1 mei 2019 is dat Vera Hersbach. Toezicht wordt gehouden door de volgende leden: Eberhard van Nieuwenhuijsen (voorzitter), Theo Edel, Mijke Buit (secretaris), Lodewijk de Waard en Ellen Putters.

De leden van de Raad van Toezicht kunt u per e-mail bereiken via: info@welzijnhoekschewaard.nl.

Welzijn Hoeksche Waard staat ingeschreven in de Kamer van Koophandel onder nummer 57972370. Klik hier om inzage te krijgen in de Jaarrekening van 2018, of in de WNT-verantwoording 2018.
 

Welzijn Hoeksche Waard

Voor bemiddeling van vrijwilligerswerk vragen we u van tevoren even een afspraak te maken.

Hoofdkantoor
Lamborghinilaan 4
3261 ND Oud-Beijerland

Telefoon: 088 - 730 89 00
E-mail: info@welzijnhw.nl