Wilt u uw steentje bijdragen in de Hoeksche Waard? Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers.

Meer weten

Kringloop en meer

Tweedehands Warenhuis

Bij het Tweedehands Warenhuis in Oud-Beijerland is bijna alles te koop: van een glas tot een vintage jas, van een design stoeltje tot een bloempot.
De doelstelling van de Kringloopwinkel is: het verminderen van de afvalstroom door bruikbare goederen, die anders weggegooid zouden worden, te verkopen.

Daarnaast scheppen we de mogelijkheid voor mensen met een laag inkomen om leuke, goedkope en bruikbare spullen te kopen en voor mensen die op zoek zijn naar speciale spulletjes, om die voor een aantrekkelijke prijs op de kop te tikken.
Tenslotte biedt de winkel de mogelijkheid elkaar te ontmoeten: de koffie staat altijd klaar en men maakt er tijd voor een praatje. Het Tweedehands Warenhuis wordt bijna geheel door vrijwilligers gerund. Ook werken er mensen die door middel van een reïntegratietraject op een positieve manier terug in het arbeidsproces willen komen.
Met de opbrengsten van de winkel worden in eerste instantie de vaste kosten betaald. Van wat er dan nog overblijft worden activiteiten voor de samenleving georganiseerd.

In de agenda op de website staan de actuele openingstijden.