Wilt u uw steentje bijdragen in de Hoeksche Waard? Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers.

Meer weten

Aanmelden & info

Datum & tijd
vrijdag 13 mei
08:30 uur / 10:30 uur
Locatie
Kindcentrum De Blieken
Klaverbladstraat 1, Klaaswaal

Opening Minibliek: huiskamer van de school in Klaaswaal!

Thema Informatie & Ontmoeting

Op vrijdag 13 mei organiseren Kindcentrum De Blieken en Welzijn HW de feestelijke opening van een nieuwe ontmoetingsplek “Mini Bliek” met het thema: ”Rondje om de Wereld”. Muziekschool Hoeksche Waard verzorgt een workshop Muziek op Schoot!

Mini Bliek, huiskamer van de school

Een gastvrije, laagdrempelige plek voor (groot)ouders/medeopvoeders met kinderen van 0 tot 4 jaar en voor alle ouders van kinderen die de school reeds bezoeken. Een huiskamer van de school dus, een plek om anderen te leren kennen en met elkaar in gesprek te gaan over uitdagingen die je als (groot)ouder dagelijks tegenkomt. Waar informatie gedeeld wordt en tips en ervaringen worden uitgewisseld.. Een plek waar je kunt leren en groeien als ouder, met elkaar voor elkaar!  Het is tevens een plek waar jonge kinderen met andere kinderen leren spelen, in een geheel vrijblijvende en veilige omgeving.

Speelgoed en activiteiten
De school en de gastvrouwen van Mini Bliek zorgen voor een variatie aan leuk speelgoed voor de jonge kinderen en een afgebakende speelplek. De opzet is dat iedereen op haar of zijn eigen kind let. De inloop is gratis, voor de koffie en thee vragen we een vrijwillige bijdrage van € 0,50.

Ben je nieuwsgierig geworden naar deze toffe plek? Noteer dan in je agenda: Mini Bliek, vrijdag 13 mei 2022 van 08:30 tot 10:30 uur

Tot dan!

Sociaal werker

06-20966062

Diana Kievit - Sociaal werker