Wilt u uw steentje bijdragen in de Hoeksche Waard? Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers.

Meer weten
  • 19-04-2023

Nieuwe directeur-bestuurder per 1 juni 2023

De Raad van Toezicht van Welzijn Hoeksche Waard en Samen Circulair is verheugd u te kunnen mededelen dat Mevr. Drs.  Louise Bergenhenegouwen met ingang van 1 juni 2023 zal starten als nieuwe directeur-bestuurder van Stichting Welzijn Hoeksche Waard en Stichting Samen Circulair.

Louise is een ervaren directeur-bestuurder die kennis van MVO en duurzaamheid inbrengt. Zij  kent het werken met en voor gemeenten goed en heeft organisaties van deze omvang en vrijwilligers aangestuurd. Louise is sterk in strategie- en visieontwikkeling, stakeholdermanagement en netwerken. Wij zien in Louise een verbindende sociaal ondernemer met veel ideeën, creativiteit en zakelijkheid. Een ambassadeur met lef. Louise komt uit Dordrecht en woonde tot in 2020 in de Hoeksche Waard. Louise is duidelijk, pragmatisch en houdt van aanpakken.

Met het vertrek van Vera Hersbach op 1 november 2022 zijn wij een wervingsprocedure gestart voor een nieuwe directeur-bestuurder. Ten behoeve van de continuïteit hebben wij in oktober 2022 Mevr. Denise van Zundert als ad-interim directeur-bestuurder aangesteld. Denise zal haar werkzaamheden conform afspraak 19 april 2023 beëindigen. Wij bedanken Denise voor haar inzet. Tot de komst van Louise op 1 juni 2023 zal het management van Welzijn Hoeksche Waard en Samen Circulair de directeur-bestuurders taken waarnemen.

Wij zijn blij en trots met de komst van Louise Bergenhenegouwen als nieuwe directeur-bestuurder. Op aangeven van de RvT gaat Louise met voorrang aan de slag met het verder ontwikkelen van Stichting Samen Circulair, het vinden van nieuwe huisvesting voor Welzijn Hoeksche Waard en intensivering van de samenwerking met de gemeente Hoeksche Waard.

Quote van Louise

"Ik ben blij en trots dat de Raad van Toezicht van stichting Welzijn Hoeksche Waard en Samen Circulair mij per 1 juni 2023 hebben benoemd als directeur-bestuurder. Deze functie biedt mij de mogelijkheid om -natuurlijk samen met collega's, vrijwilligers, de gemeente en andere stakeholders-  aan de slag te gaan voor de mensen in de Hoeksche Waard en vooral om de kwetsbaren in onze samenleving te steunen. De Hoeksche Waard is letterlijk een eiland waar mensen op elkaar aangewezen zijn en zorg voor elkaar van groot belang is om te zorgen dat iedereen mee kan doen. Dit is met de huidige groeiende armoede, vergrijzing en vereenzaming harder nodig dan ooit en als oud-inwoner van de Hoeksche Waard kijk ik ernaar uit om hier samen onze schouders onder te zetten."