Wilt u uw steentje bijdragen in de Hoeksche Waard? Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers.

Meer weten
  • 11-10-2023
  • Diana Kievit

Pleegouders, bedankt!

Beste pleegouder,

U bent pleegouder. Bedankt daarvoor! 

U en andere pleegouders zijn van onschatbare waarde voor pleegkinderen. Jonge kinderen en tieners vinden bij jullie een warm thuis. Wij zijn dankbaar dat zij bij u in een fijn en stabiel thuis opgroeien. Dat is belangrijk, want het vormt de basis voor hun verdere leven. 

Van 1 tot en met 8 november is het de landelijke Week van de Pleegzorg. Om u te bedanken, ontvangt u in die week een cadeaubon van ons. Wij wensen u daar veel plezier mee.

Wij nodigen u ook uit voor de bijeenkomst “Pleegzorg, wat betekent het? Voor ouders en kinderen”.
Deze bijeenkomst vindt plaats op woensdagavond 8 november bij Boezem & Co (Boezemsingel 7 in Oud-Beijerland). Tijdens de bijeenkomst vertelt ervaringsdeskundige Mariël Vos haar levensverhaal en deelt zij haar ervaringen als pleegkind. Ook kunt u andere pleegouders ontmoeten en kennismaken met inwoners die overwegen pleegouders te worden. Wellicht dat uw ervaringen hen kunnen helpen met hun beslissing om pleegouder te worden. De inloop is om 19.30 uur en de bijeenkomst duurt tot 22.00 uur, dit is inclusief een afsluiting met een hapje en drankje. Zie de uitnodiging in de bijlage voor meer informatie.

Zien wij u 8 november?