Wilt u uw steentje bijdragen in de Hoeksche Waard? Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers.

Meer weten
  • 14-04-2021
  • Joyce Krom

Soep op de Stoep

Soep op de Stoep OUD-BEIJERLAND

Op woensdag 21 april a.s. komen wij bij u langs met een kopje soep. Soep op de Stoep is er voor buurtbewoners van de flat aan het Vierwiekenplein te Oud-Beijerland, die toe zijn aan wat gezelligheid en een persoonlijk praatje aan de deur. Wij zullen tussen 15:00 en 17:00 uur met de “soep op de stoep".

We zoeken 4 bewoners die willen helpen in het kookatelier met het (voor-)bereiden van de soep en te helpen met koken olv kookatelier Pierrôt. Daarbij zoeken we een aantal bewoners die de soep uit willen delen aan de buurtbewoners en een praatje willen maken aan de deur.

Uiteraard wordt de soep met inachtneming van de anderhalve meter richtlijn en het dragen van het mondmasker uitgereikt en worden alle corona maatregelen in acht genomen

Soep op de Stoep wordt georganiseerd door Bezoek op de Stoep en is een samenwerking tussen de Hoeksche Waardse Uitdaging, Wijkteam Hoeksche Waard en Welzijn Hoeksche Waard en is mede mogelijk gemaakt door Rotary Hoeksche Waard Binnenmaas, Schot Marketing & Communicatie, Beleef het en Eet het en Fysiotherapie Vital Motions.

Voor verdere informatie of aanmelden als vrijwilliger kunt u mailen naar Info@welzijnhoekschewaard.nl of bellen naar tel. 088-7308900.