Wilt u uw steentje bijdragen in de Hoeksche Waard? Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers.

Meer weten

Verhalen

Wat betekende het voor mensen die vrijwilligerswerk uitvoerden en wat hun motieven hiervoor waren, dat is niet in cijfers uit te drukken. Daarom laten we de mensen aan het woord die betrokken waren bij het werk van Welzijn Hoeksche Waard.

 • Odette van Rooijen vertelt

  "Je combineert het lekker buiten in de natuur zijn met gezelligheid én bewegen. Dat is hartstikke fijn en het draagt bij aan je zelfredzaamheid"

  Odette van Rooijen - Doortrappen

 • Huub Oomen vertelt

  "Ik kan rustig zeggen dat onze stichting er zonder Jong Hoeksche Waard niet was geweest. We konden altijd bij ze terecht, ze hebben ons enorm geholpen met het vinden van wegen naar vergunningen, subsidies, enzovoort."

  Huub Oomen - stichting Culturele Ontwikkeling Hoeksche Waard

 • Corry Scheepmaker vertelt

  "Je bouwt echt een band op met mensen en ze zijn zo blij dat je dit dan voor ze doet. Dus eigenlijk doe ik het ook wel een beetje voor mezelf. Ik hou er hele waardevolle contacten aan over. Met sommige mensen raak je gewoon bevriend. "

  Corry Scheepmaker - ANWB AutoMaatje Hoeksche Waard

 • Anil Jagroep en Mark de Koning vertelt

  "Aandacht voor het sociale domein is heel belangrijk als je wilt dat mensen langer zelfstandig blijven. Je moet dan goed nadenken over hoe je daar vorm aan geeft. Daarom is een meedenkavond een goed initiatief."

  Anil Jagroep en Mark de Koning - Gemeenteraad Hoeksche Waard