Wilt u uw steentje bijdragen in de Hoeksche Waard? Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers.

Meer weten

Aanmelden & info

Datum & tijd
maandag 30 november
10.00 uur uur / 12.00 uur uur
Locatie
Pandje20
Torenstraat 20, Numansdorp

Hoeksche Huiskamer Numansdorp, aangepaste tijden en op kleine schaal geopend

Thema Ontmoeting

De Hoeksche Huiskamers zijn plekken waar mensen op een prettige manier en in een huiselijke sfeer de dag door kunnen brengen. Waar alle ouderen welkom zijn, waar de koffie klaarstaat en waar altijd iemand aanwezig is om een praatje mee te maken, of om iets mee te ondernemen.

Onder voorbehoud is de huiskamer voorlopig op aangepaste tijden geopend

De coronamaatregelen: wij vragen u mee te doen aan de gezondheidscheck, uw handen te desinfecteren en 1,5 meter afstand te hanteren. ook vragen wij u een mondkapje te dragen en aanmelden is de komende periode verplicht.

We vragen u zich aan te melden bij Roxanne Andressen: 06-82553269. Indien zij niet aanwezig is kunt u het algemene nummer bellen: 088-7308900

Op initiatief van Lijnie Blaak en Corrie Dijksman van de gereformeerde en hervormde kerk van Numansdorp, opende 1 augustus de Hoeksche Huiskamer in Pandje20 in Numansdorp jaar deuren. “We lazen regelmatig stukjes in de krant over de Hoeksche Huiskamers in Piershil en Puttershoek en dat wilden wij ook: er zijn voor mensen die weinig contacten hebben, maar die het fijn vinden samen iets te doen. Een plek waar niks moet, maar veel kan.”, vertelt Corrie Dijksman.

Ze zochten contact met de sociaal makelaar van Welzijn Hoeksche Waard en maakten plannen om vrijwilligers te werven en organisaties aan te sluiten. De coördinator van deze Hoeksche Huiskamer is Mary Romijn van Alerimus: “Dit is een mooie aanvulling op het aanbod dat we al hebben in Numansdorp, vandaar dat we er graag aan mee wilden doen. Er zijn al zoveel enthousiaste vrijwilligers bij betrokken, dat we er alle vertrouwen in hebben dat dit slaagt. We willen er zijn voor iedereen die het fijn vindt eens samen koffie te drinken, of iets gezelligs te doen. Niet uitsluitend voor ouderen, maar voor iedereen die het leuk vindt om iets samen te doen.”